Menu Sluiten
Placeholder

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Categorie:

Beschrijving

Veel mensen zullen het populaire pretpark de Efteling in Kaatsheuvel wel kennen, maar wist u dat de Efteling ook over 2 vakantieparken beschikt? Tijdens een verblijf op Vakantiepark Efteling Loonsche Land heeft u gratis toegang tot De Efteling. Dit gecombineerd met een ontspannen vakantie aan de rand van het prachtige natuurgebied Loonsche Land. Door deze ideale combinatie van pretpark en natuur is Vakantiepark Efteling Loonsche Land dan ook geschikt voor zowel jong als oud!

Accomodaties op Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Op Vakantiepark Efteling Loonsche Land kunt u kiezen uit het boeken van een vakantiewoning, themakamer of hotelkamer. De knusse vakantiewoningen bevinden zich in de duinen, het bos en op de heide en beschikken over alle faciliteiten, zoals een modern ingerichte badkamer en keuken, die u nodig heeft voor een comfortabele vakantie. Ook de themakamers zijn luxe ingericht en bieden u de nodige privacy tijdens uw vakantie. U kunt kiezen voor een themakamer met water-, duin- of boomzicht. Als u liever kiest voor het gemak van een hotel, dan zijn de hotelkamers van Vakantiepark Efteling Loonsche Land een aanrader. De kamers zijn geschikt voor 5 of 6 personen. Bovendien zijn er aangepaste en rolstoelvriendelijke kamers beschikbaar in het hotel.

Activiteiten Efteling Loonsche Land

Het grote voordeel van een verblijf op Vakantiepark Efteling Loonsche Land is dat u onbeperkt toegang krijgt tot het pretpark de Efteling. Tevens zijn er op het vakantiepark ook andere dingen te ontdekken zoals een klein dierenverblijf, speeltoestellen, een bar en een restaurant. Daarnaast komt u vanuit uw vakantiewoning of kamer gelijk terecht op het natuurgebied Loonsche Land waar u heerlijk wandelen, dieren spotten of zandkastelen kunt bouwen. Mocht u uitjes willen ondernemen buiten het park om, dan vindt u leuke winkelsteden als Breda, Tilburg en Eindhoven op korte afstand van het vakantiepark. Tot slot kunt u uw bezoek aan het vakantiepark combineren met een bezoekje aan de Beekse Bergen, het bezichtigen van de mooie Sint Jan kerk in Kaatsheuvel of cultuur snuiven in Het Witte Kasteel in Loon Op Zand.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vakantiepark Efteling Loonsche Land” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *